Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ایران زمین در سراسر استان های کشور همواره در تلاش است با نقش آفرینی مناسب بتواند ریسک اعتباری را کاهش و ثبات و سلامت بانک را موجب شود. رؤســای شــعب بانک ها، محرک اصلی مدیریت در اجرای برنامه‌ها هســتند و در صورت عقب مانــدن، زمینه مخرب بی انگیزه شدن را بین همکاران فراهم میسازند. رعایت آراستگی شعب، حرکت به سمت دانش محوری و به روز بودن اطلاعات تخصصی و عمومی تمام همکاران از اهداف اصلی بانک است و تسلط بر آمار‌های موردنیاز از مهمترین عوامل ارتقای کیفی عملکرد شعب شمرده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بانک ایران زمین در سراسر استان‌های کشور همواره در تلاش است با نقش آفرینی مناسب بتواند ریسک اعتباری را کاهش و ثبات و سلامت بانک را موجب شود. بر این اساس در شعبات مختلف مدیران با تاکید بر لزوم خدمت رســانی همه جانبه به مشتریان و اتخاذ سیاست‌ها و رویکرد‌های مثبت به اولویت‌های بانک در حوزه بهسازی و بازسازی شعب و بهبود و ارتقای سطح کیفی و کمی نمای بیرونی و داخلی شعب می‌پردازند و با پراهمیت خواندن حمایت و پشــتیبانی از شعب، تســریع در انجام کار، پاسخگویی به هنگام و مســؤولیت پذیری را اولویت تمامی واحد‌های بانک می‌شمارند.

بانک ایران زمیــن تلاش میکند در زمینه اقتصاد گام‌های مؤثری بردارد این بانک در اســتان یزد حامی بخش تولید و صنعت اســت. بانک ایران زمین در این استان توجــه ویژه‌ای به محور‌های تولیــد و ارزش آفرینی واحد‌های تولیدی دارد و در این راســتا آماده ارائه صدور انواع ضمانتنامه بانکی و تسهیلات تولید است.

حضور نیرو‌های جوان با شــاخصه‌هایی نظیر وظیفه شناسی، وفاق و همدلی در منطقه اصفهان و ســه اســتان همجوارش، توانسته سهم به سزایی از جذب منابع، نسبت به سایر بانک‌های رقیب در اختیار نهاد مالی این استان قرار دهد.

رئیس شعبه استان کرمان منابع، مصارف و ارائه بهینه خدمات را حرکتی برای رسیدن به وضعیت مطلوب برشمرد و تأکید کرد: در شعبات این استان با یک برنامه ریزی منسجم و به کارگیری همه ابزار‌ها و امکانات و استفاده از توان کلیه همکاران نسبت به بازاریابی مفید و مستمر و افزایش منابع اقدام می‌شود. در این استان در خصوص روشــنتر شدن حساسیت و اهمیت موضوعات مختلف برای همکاران توضیحات و تذکرات الزم بیان شده و خواسته شده با برنامه ریزی دقیق و پایش بازار جهت تحقق حداکثری اهداف تلاش کنند. این مدیر بانکی تاکید کرد: الزم است با تالش و برنامه ریزی دقیق به جایگاه واقعی خود در شبکه دست یابیم.

در استان گیلان اختصاص زمان با کارکنان از سوی روسای شعب جهت بررسی بخشنامه‌ها و اطلاعیه‌ها موجب اشراف کامل همه کارکنان بر آخرین دستورالعمل ها، می‌گردد. در این استان یکی از راه‌های مؤثر در وفاداری مشــتریان و جذب مشــتریان جدید رعایت اخلاق حرفه‌ای و ارائه خدمات بانکی فراتــر از توقع و انتظار مشــتری اســت همچنین در این شعبه ایجاد فضایی صمیمی و دوستانه بین همکاران موجب کارایی و اثربخشی بهتر در تحقق اهداف معرفی شده است.

در شعب استان‌های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل رؤسای استان‌ها، رعایت انضباط مالی، دستورالعمل‌های ابلاغی بانک مرکزی، سیاست‌های مدون بانک، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی برای کسب سود و نیز تشویق مشتریان به بهره گیری از خدمات بانکداری غیرحضوری را، از ضروریات تلقی می‌نمایند.

همچنین در این شعبه سودآوری در جذب منابع از اولویت مهم بانک خوانده شده و گفته می‌شود تجهیز منابع و جذب سپرده ارزان قیمت بسیار اهمیت دارد و در این راه سرعت خدمات دهی به مشتریان و رضایت ارباب رجوع نیز باید به دقت مورد تأکید و توجه کارکنان بانک باشد. رؤسای شــعب را به تشکیل جلسات هفتگی ترغیب کرد. تأکید بر استفاده بهینه از فرصت باقیمانده برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شــده ســال جاری، یکی دیگر از موضوعات محوری و پراهمیت مطرح شده در این استان می‌باشد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ایران زمین ایران زمین بانکداری الکترونیک بانکداری اسلامی بانک ایران زمین استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۵۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم

بانک مسکن با اعلام این‌که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور فاقد درآمدهای ارزی پایدار هستند توضیحاتی در رابطه با امضای قرارداد با صندوق توسعه را ارائه کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی بانک مسکن در واکنش به انتشار گزارش « قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند » پاسخی را ارسال کرده که متن آن در ادامه می‌آید؛

تفاهمنامه سپرده‌گذاری 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن اوایل بهمن ماه سال 1402، امضا و به موجب آن مقرر شد طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با توسعه حمل‌ونقل کشور در اولویت استفاده از وجوه سپرده‌گذاری شده صندوق توسعه ملی قرار گیرند.

تسهیلات پرداختی از محل فوق، قابلیت تبدیل به ریال را نداشته و باید به طرح‌هایی تخصیص داده شوند که دارای درآمدهای ارزی باشند تا بتوانند با استفاده از این درآمدهای ارزی، در مدت زمانی حداکثر 3 ساله نسبت به بازگرداندن اصل و سود تسهیلات مأخوذه (به صورت ارزی) اقدام کنند.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

با توجه به این که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور، فاقد درآمدهای ارزی پایدار بوده و به صورت بلندمدت اجرا می‌شوند و دوره بازگشت سرمایه گذاری انجام شده آن ها نیز عموماً بیش از 5 سال است.

از سوی دیگر به دلیل تحریم‌های ظالمانه خریداری قطار، هواپیما و ... به سختی میسر می‌شود (همچنین با توجه به این که دوره بازگشت سرمایه آنها، بیش از سه سال مورد نظر صندوق توسعه ملی برآورد می شود) ، تاکنون طرح حائز شرایطی در بخش حمل‌ونقل، ترانزیت و مسکن و ساختمان به بانک مسکن معرفی نشده و بانک در حال رایزنی با ذی‌نفعان مختلف است تا طرح های حائز شرایط این بخش را که تمایل به استفاده از تسهیلات داشته باشند، شناسایی کند.

به موازات این امر، بررسی و شناسایی سایر پروژه‌های دارای توجیهات فنی، اقتصادی و مالی لازم (برخوردار از درآمدهای ارزی) در سایر بخش‌های اقتصادی نیز در دستور کار بانک مسکن قرار گرفته تا با رعایت ضوابط و مقررات ابلاغی نسبت به اعطای تسهیلات از منابع فوق اقدام کرده و متعاقباً مابه التفاوت سود حاصله را برای اجرا طرح‌های حمایتی مورد نظر دولت محترم مورد استفاده قرار دهد.

در نهایت درخصوص اجرا تفاهمنامه مذکور، این بانک قبل از هر چیز و به منظور حفظ و صیانت از منابع ملی کشور، خود را موظف می داند تا نسبت به تخصیص درست و بهینه منابع با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کرده و احتیاط لازم را برای جلوگیری از هدر رفت این منابع معمول دارد.

خاطرنشان می‌شود هرگونه اقدام شتابزده در تخصیص منابع ارزی، بدون انجام بررسی‌های جامع و کامل تقاضاهای واصله، از حیث ظرفیت اعتباری متقاضیان و امکان‌سنجی هر طرح با توجه به مندرجات گزارش‌های توجیهی مالی، فنی و اقتصادی و مطالعات میدانی می‌تواند خسارات قابل توجه و جبران ناپذیری را متوجه بانک کرده و منجر به تضییع حقوق ذی‌نفعان و تمامی آحاد جامعه شود که این امر ملاحظه اصلی بانک مسکن و سایر مراجع ذیصلاح در تخصیص منابع مذکور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد