Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نبض بازار به نقل از رصد اقتصادی ، یکی از فضاهایی که بیشترین نگرانی را در زمان شیوع کرونا متوجه خود کرده بود، شعب بانک ها بودند. بانک ها در حوزه کارکنان بیشترین آسیب را در این زمان دیدند و یکی از چیزهایی که بیشترین نگرانی را در اپیدمی و انتقال کرونا متوجه خود ساخت، جابجایی اسکناس بود. بانک ایران زمین یکی از بانک هایی بود که در زمینه کاهش آسیب های کرونا، بسیار موفق و پیشرو عمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر بیشتر تراکنش های مالی این بانک از طریق خدمات بانکداری غیرحضوری و خارج از شعب اتفاق می افتد.

اما این نوع از بانکداری، و احساس نیاز به وجود آن، شاید بیشتر در شرایط فعلی و محدودیت­ هایی که بیماری همه­‌گیر کرونا، برای دسترسی افراد برای مراجعه حضوری به بانک ایجاد کرده و استفاده از خدمات بانکی غیرحضوری را به اولویت مردم، تبدیل کرده است، بیش از پیش لمس شود.

حتما هریک از شما که درحال خواندن این مطلب هستید با مسائلی از جمله پرداخت قبوض، مشاهده و پرداخت صورتحساب ­های بانکی خود، پرداخت اقساط تسهیلات، خرید شارژ و حتی خریدهای اینترنتی و هزاران مورد دیگر که می­توان با استفاده از اینترنت آن را انجام داد، مواجه شده باشید.

صنعت بانکداری در دوره بحران کرونا، درحالی که بیشترین آسیب سرایت کرونا در فضاهای بانک ها متوجه کارکنان بود، از پس آزمونی که به یکباره در آن قرار گرفته بود، پیروز بیرون آمد؛ اینکه بتواند در حجم گسترده و فراگیر آموزش های استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک و دیجیتال را در اختیار مشتریان قرار دهد و روش های استفاده از خدمات غیرحضوری را به مشتریان بیاموزد و از حضور مردم در شعب بانک ها به طور شگفت انگیزی بکاهد و بدین شکل نگرانی ها در خصوص شیوع کرونا از طریق حضور در شعب بانک ها و تماس مستقیم با اسکناس کاهش یافت و الزام استفاده مشتریان بانک ها از خدمات بانکداری الکترونیک در کاهش مخاطرات دوران کرونا نقش تعیین کننده ای داشت.

قطعا، ویژگی هایی چون؛ سرعت قابل قبول، سهولت انجام فرآیندهای بانکی برای مشتری، امنیت شبکه بانکی، مصرف حجم کمی از اینترنت مشتری و همه و همه نکاتی که شما به­ عنوان یک مشتری، درنظر دارید، در انتخاب شما برای استفاده از شبکه اینترنتی یک بانک، موثر باشد.

در دروه کرونا بانکداری الکترونیک در بانک ها گسترش یافت و استفاده از پول به عنوان یک عامل انتقال ویروس کرونا کاهش یافت.

البته استفاده از کیف پولهای الکترونیک علی‌رغم تلاش های بسیار بانک ها و موسسات و کسب و کارها در ترغیب مشتریان به استفاده از این امکان تقریبا بی‌نتیجه مانده است. در همین راستا، می ­خواهیم یکی از بانکهای فعال در بانکداری دیجیتال را به شما معرفی کنیم.

بانک ایران زمین پیشرو در خدمات دیجیتال بانکی، در راستای سیاست های بانکداری دیجیتال خود با استفاده از فناوری احراز هویت الکترونیکی، امکانات غیرحضوری بسیاری را آماده کرده است که در صورت ارائه مجوزتوسط بانک مرکزی می تواند به زودی در این بانک عملیاتی نماید و آماده است تا طرح های جدید را به صورت نمونه زیر نظر بانک مرکزی ارائه دهد و در صورت موفق بودن، در سایر بانک ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.

از خدمات دیگر که در دوره کرونا بسیار مورد توجه قرار گرفت، استفاده از دستگاه های ATMR است.

ماشین های ATMR قابلیت دریافت اسکناس را دارند و به طور خودکار اسکناس ها را به چرخه پرداخت بر می گردانند. با وجود این امکان، تماس کارکنان بانک ها با پول نقد که یکی از عوامل انتقال کرونا بود کاهش یافت.

واریز وجه بین بانکی یکی از مواردی است که اگر اجرایی شود، مشتریان قادر خواهند بود پول نقد خود را به دست این دستگاه ها بسپارند تا به بانک خود منتقل کنند و این مورد هم سبب کاهش حضور در شعب بانک ها خواهد بود.

یکی از شعب دیجیتال بانک ایران زمین در مرکز تجاری مگامال شهرک اکباتان تهران است که در آن شعبه مجموعه ای از ماشین های بانکی مختلف وجود دارد و نحوه ارائه خدمات و سرویس ها در این شعبه بر اساس پلتفرم های دیجیتال است.

استفاده از ماشین های ATMR در مراکز تجاری مانند مگامال باعث کاهش مخاطرات بسیاری در دوران کرونا شده است. یکی از شعب دیگر دیجیتال بانک ایران زمین درمیدان ونک واقع شده و در این شعبه نیز به دلیل وجود خدمات دیجیتال به مشتریان، شاهد کمترین میزان برخورد افراد در تبادل خدمات هستیم.

دستگاه های VTM با قابلیت بازگشایی حساب، دستگاه های کیوسک با قابلیت صدور کارت هدیه و سایر خدمات بانک ایران زمین توانسته اند در کاهش شیوع بیماری ویروسی کرونا موثر باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: الکترونیک ایران زمین صنعت مخابرات بانکداری الکترونیک استفاده از خدمات بانک ایران زمین خدمات بانکداری شعب بانک ها خدمات بانک دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!

ایتنا - آیپد اپل به فهرست محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ فناوری اضافه شد که مشمول مقررات سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای متوقف کردن سوءاستفاده از قدرت رقابت می‌شوند.
این اقدام به معنای آن است که اپل، شش ماه فرصت دارد تا اطمینان حاصل کند اکوسیستم تبلت این شرکت، مطابق با مجموعه اقدامات بازدارنده تحت «قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا است.

سیستم عامل موبایل iOS، فروشگاه اپ استور و مرورگر سافاری اپل پیش از این هدف این قانون قرار گرفته‌اند اما اپل، مشخص شدن این شرکت برای خدمات خاص را در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، به چالش کشیده و قرار است جلسه رسیدگی به درخواست این شرکت، در سال میلادی جاری برگزار شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت:‌ تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن آیپد تحت «قانون بازارهای دیجیتال»، حفظ انصاف و رقابت را تضمین می‌کند. وی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده که سیستم عامل iPadOS، دروازه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریانشان، به آن متکی هستند.

این تصمیم، یک شکست برای شرکت آمریکایی اپل است که باید سیستم عامل خود را برای عمل به مجموعه‌ای از الزامات و ممنوعیت‌ها، اصلاح کند و به کاربران آیپد اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را فراتر از مرزهای انحصاری اپل دانلود کنند و بتوانند برنامه‌های از قبل نصب شده در این دستگاه را حذف کنند.

سخنگوی اپل اظهار کرد: این شرکت به خدمات‌رسانی به مصرف کنندگان اروپایی متعهد مانده و همزمان تلاش می‌کند ریسک‌های امنیت داده و حریم خصوصی جدید ناشی از «قانون بازارهای دیجیتال» را خنثی کند.

«قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا، ضربه‌ای به قلب مدل‌های کسب و کار شش شرکت فناوری قدرتمند جهان شامل اپل، مایکروسافت، متا پلتفرم، گوگل، آمازون و بایت دنس (شرکت مادر تیک‌تاک) است که همگی به عنوان «دروازه‌بان‌های دیجیتالی» مشخص شده‌اند و مشمول الزامات جدید قرار می‌گیرند تا مانع سوءاستفاده از نفوذشان شود.

تحت این قانون که از هفتم مارس به طور کامل اجرایی شد، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان دیجیتالی» مشخص شده اند حق ندارند سرویس‌های خود را بر سرویس‌های رقبا در اولویت قرار دهند. همچنین اجازه ندارند اطلاعات شخصی را در سراسر خدمات مختلف، یکپارچه کنند و از داده‌های جمع آوری شده از شرکت‌های شخص ثالث برای رقابت با آنها استفاده کنند و باید به کاربران اجازه دهند اپلیکیشن‌ها را از پلتفرم‌های رقیب، دانلود کنند.

دیگر خبرها

  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد